Interieurinrichting

Terug

Een paar goede inzichten van een interieurarchitect zijn soms al voldoende om een ruimte te optimaliseren, een nieuwe sfeer te creëren en uw comfort thuis te vergroten. Aan de hand van onze 3D-plannen kan u zich alles perfect visualiseren.

Of het nu gaat om het inrichten van een ruimte rond een nieuwe gepersonaliseerde keuken, of een dressing op maat, volumes te veranderen door scheidingswanden af te breken of bij te bouwen, het kleurenpalet van uw woning te definiëren,… elke wens krijgt zijn ontwerp.

We luisteren naar al uw wensen en zullen u stap voor stap begeleiden om uw interieur te creëren.

-

Advies & Coaching

Wil u graag professioneel advies voor u zelf aan de slag gaat voor het uitvoeren van bepaalde werken? Wij bieden zowel technish, als kleur-en inderieuradvies zodat u als een echte professional aan de slag kan.

Inrichting

Een ruimte heruitvinden of anders indelen door muren te verplaatsen, stores hangen in plaats van gordijnen, behangpapier ophangen, verlichting vernieuwen… alles kan met de hulp van gekwalificeerde en competente vakmensen. Met onze 3D plannen kan u zich alles visualiseren en met onze technische plannen, wordt tijdens de werken niets aan het toeval overgelaten.

Maatwerk-meubilair

Dressing, badkamermeubel, keuken.. we tekenen al uw meubels, kiezen samen de materialen en afwerkingen en maken ze in onze Belgische ateliers. Onze marmer- en schrijnwerkers bieden u kwalitatief hoogstaande werkbladen, die aan al uw eisen en verwachtingen zullen voldoen.

Homestaging

We zijn er om u te helpen uw vastgoed te laten zien uit haar beste hoek voor een succesvolle verkoop of verhuur. Wij zorgen ervoor dat u uw vastgoed er piekfijn uitziet en kandidaten zich meteen thuis zullen voelen. U zal uw woning hierdoor sneller kunnen verkopen of verhuren.