Renovatie

Terug

Uw zolder renoveren, badkamer of keuken vernieuwen, de conformiteit van uw elektrische installatie verzorgen, of sanitaire werken uitvoeren, we zijn aanwezig in alle aspecten van een renovatie aan huis.

Ons team is gespecialiseerd in de herwaardering van de bestaande elementen: we geven een boost aan uw honderd jaar oude vloer, we integreren een moderne douche tussen de originele keramiektegels van uw badkamer, we plaatsen een moderne kraan op een vintage wastafel, enz.

Met ons perfectionisme hoeft u niets aan het toeval over te laten. U moet enkel relaxen en genieten.

-

Renovatie

Renoveren is een job op zich. Onze bouwonderneming is actief in bijna alle domeinen van renovatie. Wij stellen onze knowhow tot uw beschikking en staan voor goed uitgevoerde werken, zo bespaart u niet alleen tijd, maar ook veel energie.

Afwerking

Ziet u ook nog enkel die kleine details die nog afgewerkt moeten worden? Plinten plaatsen, peertjes vervangen door volwaardige verlichting, wandbekleding ophangen… Met oog voor detail maken wij al uw karweitjes en elke ruimte af.

Advies & Coaching

Wil u graag professioneel advies vooraleer u zelf aan de slag gaat voor het uitvoeren van bepaalde werken? Wij bieden zowel technisch, als kleur-en interieuradvies zodat u als een echte professional aan de slag kan.

Opvolging werf

Van ontwerp tot realisatie, onze ploeg volgt alles samen met u op de voet op. We komen regelmatig langs om uw vragen voor, tijdens en na het project te beantwoorden.